Contact 

Luni-vineri: 9.00 – 13.00 și 15.00 – 19.00

Telefon: 0729054568 

Adresa de e-mail: dascalimeaoffice@gmail.com

Adresa: Str. Mihalache Georgescu nr.9, Andrăşeşti, Ialomiţa

 

 

       DĂSCĂLIMEA ROMÂNĂ

       

NUME ŞI PRENUME
ADRESA E-MAIL:
CONȚINUT:
CERERE ÎNSCRIERE
ADAUGĂ DOVADA PLĂŢII
Alegere multiplă
Am luat la cunostinta de Politica de Confidentialitate a websiteului privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
EXPEDIAZĂ
EXPEDIAZĂ
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește toate câmpurile necesare!

Asociația Generală a Cadrelor Didactice din România ,,Dăscălimea Română” este furnizor de formare, în mai multe programe de formare continuă, acreditat de Ministerul Educației și Cercetării, cu formatori naționali proprii, din rândul cadrelor didactice universitare și preuniversitare active.

 

Cont IBAN Asociație deschis la Raiffeisen Bank Slobozia: RO17RZBR0000060015399516

 

        Vă prezentăm oferta programelor de formare continuă pentru anul 2020/2021:

 

  1. ,,Jocul didactic în școala incluzivă”, acreditat MEC prin OMEC nr. 3189/07.02.2020 ( categoria 2, tipuri de competențe b), cu 22 de credite transferabile și 88 de ore, cu public țintă: personalul didactic de predare din învățământul preuniversitar, cost -  300 lei. Pe ordinul de plată vă rugăm să scrieți ce reprezintă suma trimisă: Taxă program formare Jocul, pentru ……… ( numele și prenumele participantului), judetul.........

 

  1. ,,Integritate și etică în școala românească”, acreditat de Ministerul Educației Naționale,  prin OMEN nr. 5046/06.09.2018 ( categoria 2 tipuri de competențe b) cu 27 credite profesionale transferabile / 108 de ore, cu public țintă: personalul didactic din învățământul preuniversitar, cost – 360 lei. Pe ordinul de plată vă rugăm să scrieți ce reprezintă suma trimisă: Taxă program formare Integritate, pentru ……… ( numele și prenumele participantului), judetul.........

 

  1. ,,Competențe - cheie prin activitățile nonformale și extracurriculare”, acreditat de Ministerul Educației Naționale,  prin OMEN nr.3019/8.01.2018 ( categoria 2 tipuri de competențe b) cu 24 credite profesionale transferabile / 94 de ore, cu public țintă: personalul didactic de predare din învățământul preuniversitar, cost – 320 lei. Pe ordinul de plată vă rugăm să scrieți ce reprezintă suma trimisă: Taxă program formare Competente, pentru ……… ( numele și prenumele participantului), judetul.........

 

         Programele se derulează în momentul constituirii grupei de 35 cursanți.

 

      Începând cu data de 23 octombrie 2020, conform Ordinului M.E.C. nr. 5767/15.10.2020, toate programele de formare continuă față – în – față se vor desfășura: 50% online, pe platforma e-learning a Asociaţiei dascalimearomana.nextclass.ro şi 50% online meeting, pe platfoma ZOOM a Asociaţiei.

    

PROGRAME DE FORMARE

 

 

Adeverințele eliberate de Asociație pentru programele parcurse:

 

  1. Adeverința cu număr de credite și competențele obținute, ce ține loc de atestat ( atestatul se eliberează de la 30 - 90 de zile, de la absolvirea programului acreditat).

  2. Adeverință de voluntariat cu număr de ore ( numărul de ore este egal cu numărul de ore ale programului de formare).

  3. Adeverință de postarea a documentelor educaționale deschise ( RED), pe platforma e – learning a Asociației, oferită gratuit, pentru a asigura accesul elevilor, profesorilor şi părinţilor, la materiale educaţionale de calitate.

  4. Adeverință de învățare în domeniul managementul educațional,  pe platforme e-learning,  pentru susţinerea progresului şcolar, pe platforma e - lerning: https://dascalimearomana.nextclass.ro/, și online meeting pe platforma ZOOM: dascalimeaformare@gmail.com.

  5. Adeverință pentru dezvoltarea competențelor profesionale ale profesorului, cât pentru îmbunătăţirea rezultatelor învăţării elevilor din mediile dezavantajate etc.

  6. Adeverință pentru promovarea și implementare educației multiculturale,  incluzive,  pentru diversitate și echitate în educație.

  7. Adeverință pentru la schimbul de experiență dintre instituțiile școlare, prin implicarea în activitățile desfășurate în cadrul Programul de formare continuă.

 

Înscriere:

 

Pentru înscrieri în programele de formare menţionate anterior, vă rugăm să completaţi formularul de mai jos sau să trimiteţi un e-mail la adresa următoare: dascalimeaformare@gmail.com. Subiectul emailului va avea numele complet al participantului, însoţit de numele programului de formare la care doreşte să participe, ex: ,,Popescu Ionel, Jocul didactic în şcoala incluzivă”

 

Persoanele interesate să participe la programele de formare continuă pentru anul 2020/2021 sunt rugate să dea click, să descarce şi apoi să completeze cererea de înscriere adaptată.

 - Cerere înscriere curs ,,Jocul didactic în școala incluzivă” 

 - Cerere înscriere curs ,,Integritate și etică în școala românească”

 - Cerere înscriere curs ,,Competențe - cheie prin activitățile nonformale și extracurriculare”